Verzenden & retourneren

Verzenden & levertijd

Bestellingen zullen binnen 1 a 2 werkdagen verstuurd worden. Helaas hebben wij geen invloed op de levertijd van de bezorgdiensten.

Producten zullen als pakket verzonden worden met een track en trace nummer die u van ons krijgt via uw mail adres.

Verzendkosten bedragen €6,95 met PostNL of DHL. heeft u een voorkeur kunt u dit aangeven bij opmerkingen. 

bestellingen boven €100,00 worden gratis verzonden.

Via DHL verzenden is op dit moment nog niet mogelijk. Zodra dit wel mogelijk is zullen we dat meteen op de site zetten.

 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Uitgepakte spellen kunt u niet terug sturen.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via thehappyhalflinghop@gmail.com . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met thehappyhalflinghop@gmail.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

U kunt altijd persoonlijk langs komen in de winkel met uw klacht, vraag of opmerkingen.